Eiland van Keila

Tekst
Sinds jaren houd ik me naast ontwerpen bezig met het schrijven van verhalen. Recent kwam het kinderboek Eiland in de Drup uit, de tweede in de spannende avonturenreeks over het meisje Keila. In 2012 verscheen het eerste boek Eiland van Keila. Op dit moment werk ik aan een roman voor volwassenen over een parallelle wereld. Voor een ledenmagazine interview ik mensen met een verlieservaring over veerkracht.

Eiland van Keila
Eiland van Keila bordIn 2012 ging het project Eiland van Keila van start met als basis een gebonden kinderboek. Op basis van het avontuurlijke verhaal is er een app gemaakt, zijn er workshops ontwikkeld en was het onderdeel van een kunstproject van Toyoko Shimada. Deel twee is in 2017 verschenen. Deel drie van het boek is in ontwikkeling.

Het verhaal draait om het meisje Keila dat plotseling op een zwevend eiland terechtkomt. Door de aanleg van een ondergrondse trein komen de grondeekhoorns in nood, Keila gaat ze helpen.


Interviews

ringSinds 2015 interview ik ouders met een overleden kind over hun ervaring. De focus in de interviews is hoe mensen doorleven na zo’n ingrijpende gebeurtenis. Waar halen ze kracht en nieuwe inspiratie vandaan? Lees hier een van de interviews. In de toekomst zullen de interviews uitgebreid worden met andere verlieservaringen, de verbindende factor is veerkracht.