Eilandgekte

Eilandgekte boek

Zojuist verschenen: het kinderboek Eilandgekte, ontwerp door Leli, illustraties door Marianne Eijgendaal. Ook met illustraties van Lars Deltrap, Marleen Heidweiller, Gertie Jaquet, Georgien Overwater en Yu Watanabe. Het boek is gedrukt en gebonden door Wilco in Amersfoort, compleet met leeslint en glimmende letters op de voorkant.

Het ontwerp past bij het verhaal van het boek, waarbij een treinconducteur de kluts kwijtraakt. Dus schots en scheve titels en paginanummers en een lettertype dat ook in stukjes is opgebouwd. Het boek is een raamvertelling, ieder afzonderlijk verhaal in het boek heeft een andere achtergrondkleur en een layout die past bij de illustraties en het verhaal.

Te koop via de reguliere boekhandel of via een webwinkel zoals Libris of Bol.Reacties zijn gesloten.